Imprimeix Page

Els nostres regidors

Martí Carnicer Vidal

Alcalde
Hisenda i Relacions Externes (Comunicació i Relacions Institucionals)

Martí DSC 7533

Dades biogràfiques

Nascut al Vendrell el 8 de gener de 1951. Casat i pare de tres fills.

Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona l’any 1975.

En l’àmbit professional, ha desenvolupat la seva activitat en l’Àrea de Comptabilitat de Saint Gobain – Cristalería Española SA, a la fàbrica de l’Arboç; en l’Àrea de Màrqueting a la seu central de Saint Gobain – Cristalería Española SA, a Madrid, i com a responsable de Gestió de Saint Gobain – Cristalería Española SA, a la fàbrica de l’Arboç.

En l’àmbit polític, és militant del PSC des de l’any de la seva fundació, el 1978. Dins del partit ha desenvolupat diferents tasques i càrrecs, tant a l’executiva com en diferents grups de treball. Ha sigut primer secretari de l’agrupació local i comarcal del PSC en diferents etapes.

En l’àmbit de les activitats públiques, ha estat alcalde del Vendrell del 1979 al 1994. Va continuar com a regidor fins al 1995. També va ser diputat del Parlament de Catalunya, representant la circumscripció de Tarragona, de la segona a la setena legislatures (1984-2006). Va ser membre de les comissions d’Economia, Finances i Pressupost de la Sindicatura de Comptes i d’Indústria, Comerç i Turisme. Va ser secretari general del Departament d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya del 2003 al 2010. Derivat del càrrec de secretari general, va ser membre del consell d’administració de les següents entitats: Institut Català de Finances, Institut Català de Finances – Equipaments (president), GISA, Autoritat Metropolitana del Transport, Fira 2000, Institut Català d’Estadística, Eplicsa – Avança, CTTI i Centre Recreatiu Turístic de Portaventura.

Des del maig del 2011 fins al maig del 2013, va ser primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament del Vendrell i regidor de Relacions Institucionals, Sanitat, Participació Ciutadana i Comunicació. Des del 22 de maig de 2013 és alcalde de la Vila i responsable de l’Àrea d’Hisenda.

Actualment, diputat de la Diputació de Tarragona i President del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Manté vincles amb diferents entitats i associacions culturals i esportives de la vila. És un gran aficionat casteller i sempre ha estat vinculat a la seva colla: els Nens del Vendrell.

Concertar visita: 977 16 64 02 / 977 16 64 39

Grup Municipal del PSC-PdV: 97716 64 49

Contacte: alcaldia@elvendrell.net

 

Kenneth Martínez Molina

Tinent d’alcalde (3r)

Regidor d’Educació (Educació, Joventut i Infància), Activitats i Ocupació (Activitats, Comerç, Consum, Mercats i Fires, l’Eina-ocupació, l’Eina-empresa i Promoció Econòmica)

 

KennethM DSC 1728

Dades biogràfiques

Nascut a Barcelona el 12 d’agost de 1975, és casat i pare de tres fills.

És doctor en Història per la Universitat Rovira i Virgili i funcionari de carrera del cos de professors d’ensenyament secundari. Des de l’any 2007, és professor del Departament de Ciències Socials de l’INS Baix Penedès del Vendrell. Va ser premi extraordinari de final d’estudis de la URV l’any 1997 i becari predoctoral a la URV entre els anys 2000-2003.

Entre d’altres, té experiència laboral com a investigador a la URV, com a policia interí a la Policia Municipal del Vendrell i com a auxiliar administratiu al Museu Deu del Vendrell.

En l’àmbit polític, és militant del PSC, membre de l’executiva de la Federació Socialista del Camp de Tarragona, candidat suplent per Tarragona a les eleccions a Corts Generals de 2011 i regidor d’Educació i Ocupació de l’Ajuntament del Vendrell i conseller comarcal (durant el mandat 2011-2015).

Concertar visita: 977 66 83 12

Contacte: kmartinez@elvendrell.net


Camil·la Barnadas Pérez

Regidora de Règim Intern (Personal, Informàtica i TIC), Secretaria (Contractació i Assessoria Jurídica), Aigua i Enllumenat i Eficiència Energètica

CamillaB DSC 1951

Dades biogràfiques

Llicenciada en Dret; amb un màster sobre assessoria d’empreses. Treballa a l’empresa familiar des de l’any 2002, assessorant fiscalment les empreses de la vila i de l’entorn.

Intenta formar-se constantment en àmbits molt diversos, des d’idiomes a monogràfics de novetats fiscals, passant per cursos de torn o joieria.

Concertar visita: 977 16 64 56

Contacte: cbarnadas@elvendrell.net

Rafel Gosálvez Vidal

Regidor de Governació (Policia Municipal i Protecció Civil) i Serveis Socials (Serveis Socials, Gent Gran, Convivència, Borsa d’Habitatge i Polítiques de Gènere i d’Igualtat)

RafelG DSC 1734

Dades biogràfiques

Nascut al Vendrell l’any 1977.

És llicenciat en Pedagogia i director d’Unitats d’Escolarització Compartida del Vendrell, Calafell i Cunit.

Col·labora de manera activa amb el Ball de Diables del Vendrell.

Concertar visita: 977 16 64 39

Contacte: rgosalvez@elvendrell.net

 

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.pscelvendrell.org/?page_id=17