«

»

Apr 27 2018

Imprimeix Post

No és abús…és violació

Mitjançant el present comunicat manifestem el nostre absolut rebuig de la sentència dels Jutges en el cas de “La Manada” que califica com abús i no com a violació el salvatge atac perpetrat per 5 individus a una jove de 18 anys. No hi ha cap argument que pugui justificar les consideracions i judicis de valor que han fet els jutges respecte de l’actitud de la jove violada.

Aquesta sentència demostra, un cop més, les carències del nostre sistema judicial i el divorci existent entre els actuals instruments del poder judicial i el poble.

  • Cal la inhabilitació d’aquests jutges pels seus comentaris i deliberacions masclistes i denigrants per les dones i per qualsevol persona.
  • Cal la revisió de la sentència per considerar el delicte de violació, i no simplement l’abús.
  • Cal prendre les mesures de reforma legal pertinents per tal d’evitar la doble victimització de les persones agredides, primerament pels delinquents i posteriorment pel sistema judicial.

Els i les socialistes condemnem la violència masclista, que no només és l’agressió física o l’amenaça, sino tambè la violència psicològica que aquests jutges han exercit sobre la pròpia víctima, amb la qual ens solidaritzem.

 

 

 

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.pscelvendrell.org/?p=715