«

»

Nov 25 2017

Imprimeix Post

Manifest de l’Agrupació del PSC del Vendrell en relació al 25N

En un dia com el d’avui les i els socialistes d’El Vendrell volem condemnar i mostrar el nostres rebuig a tots aquells actes que fomentin la violència de gènere a la nostra societat.

Des de l’any 2003, la violència masclista ha acabat amb la vida de més de 900 dones. De fet, durant aquest 2017, 45 dones han estat assassinades a mans de la seva parella o ex-parella.

Cal recordar també que la violència de gènere s’mporta també la vida i les esperances dels nostres infants. 23 morts i 185 orfes com a conseqüència dels crims masclistes que succeeixen encara als nostres carrers i les nostres viles.

Com a socialistes defensem el dret i el deure de lluitar per acabar amb les desigualtats existents entre gèneres i per erradicar, d’una vegada per totes, aquesta i qualsevol tipus de violència a la nostra societat.

Homes i dones hem de lluitar units perquè la fraternitat s’imposi i les desigualtats i els actes de violència fonamentats en la imposició d’un sistema injustament patriarcal desapareguin d’una vegada per totes.

Concloem amb una cita de Clara Campoamor que deia “he denunciat la injustícia perquè no vull que el meu silenci l’absolgui”. Les i els socialistes no podem absoldre aquells que avalen la imposició i les desigualtats al nostre país. Defensem i defensarem sempre la igualtat entre homes i dones i els drets d’aquests per viure en una societat més justa i igualitària.

Per vosaltres, per nosaltres.

Agrupació del PSC del Vendrell

25 de novembre de 2017

Enllaç permanent a aquest article: http://www.pscelvendrell.org/?p=651