«

»

Nov 12 2012

Imprimeix Post

CiU, el millor aliat del PP (i a l’inrevés també)

Quan es necessiten, la seva ideologia sempre fa que es trobin

A la imatge superior podem veure uns quants acords del govern del PP que han rebut el ferm suport de CiU. Aquest fet no és anecdòtic, ja que, el PP sempre apareix quan CiU el necessita i a l’inrevés també. Més enllà de la guerra de banderes que alcen sempre que els interessa, el fons neoliberal de les dues formacions acaba per unir-los. És la ideologia, són les retallades, les que fan que siguin tan bons aliats l’un de l’altre. A dalt tenim uns quants exemples però n’hi ha més. Com per exemple, quan al Parlament de Catalunya CiU i el PP van frenar un nou impost sobre la banca, o per exemple, quan van eliminar plegats l’Impost de successions que gravava a les fortunes més importants de Catalunya.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.pscelvendrell.org/?p=158