Arxiu mensual: July de 2013

Jul 24 2013

Vine al tradicional sopar de Can Corbella!

 

És temps de vacances, de descans, de moments intensos per l’oci, temps per dedicar-lo a la família, però alhora per retrobar-nos de nou, com cada estiu, al sopar de la masia Can Corbella, amb els companys i companyes del PSC.

El motiu del Sopar de Can Corbella és donar continuïtat a la nostra cita anual i alhora, aplegar-nos al voltant de la taula per compartir una nit amb tots els companyes i companyes.

Serà divendres 2 d’agost a les 20:30h. Amb el següent menú:
- Meló amb pernil
- Sèpia amb patates
- Gelat
- Pa, vi, aigua i cafè

Preu: 15€

SI VOLEU ASSISTIR S’HA DE CONFIRMAR ABANS DEL 29 DE JULIOL

Us esperem a tots i a totes!!

De moment, ja han confirmat la seva assistència Pere Navarro, primer secretari del PSC.

Abans d’iniciar el sopar hi haurà els parlaments d’Isidre Aymerich, Primer Secretari del PSC del Vendrell; Martí Carnicer, Alcalde del Vendrell i a continuació i per tancar aquest primer torn d’intervencions, Pere Navarro, Primer Secretari del PSC.

També assistiran altres càrrecs institucionals del PSC de la demarcació de Tarragona com el diputat al Parlament de Catalunya Xavier Sabaté i els representants socialistes a la Diputació de Tarragona Josep Masdeu, Toni Brull i Montse Roca.

Pel que fa als socialistes vendrellencs hi seran presents, entre d’altres, els regidors de l’Ajuntament Laia Gomis i Kenneth Martínez.

A nivell de comarca del Baix Penedès cal destacar la presència d’ Imma Costa, alcaldessa del Montmell i Joan Sans, alcalde de l’Arboç. En total, es calcula que prop de 200 persones, entre militants i simpatitzants del PSC participaran d’aquesta trobada que es celebrarà divendres vinent al Vendrell.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.pscelvendrell.org/?p=259

Jul 11 2013

El PSC s’oposa fronatalment a la proposta de llei de demarcació judicial del PP que preveu eliminar els partits judicials de Reus, Tortosa, Valls i El Vendrell

El coordinador dels diputats i senadors del PSC a les Corts Generals i diputat per Tarragona, Francesc Vallès, ha advertit avui que la proposta de reforma de la llei de demarcació i planta judicial del Govern del PP suposa “una centralització de l’administració de justícia orientada en darrera instància que aquí a Tarragona suposaria, en cas de tirar endavant, la supressió dels partits judicials de Reus, Tortosa, Valls i el Vendrell. Estem davant d’un error monumental que no suposarà cap estalvi i que encarirà l’accés a la justícia.”

Així, la reforma planteja la creació de 72 tribunals d’instància a la demarcació, centralitzats a Tarragona, que quedarien distribuïts en 25 tribunals civils, 40 penals, 2 administratius i 5 més socials. És a dir, tan sols 72 tribunals dels 616 que proposa el projecte de llei per al conjunt de Catalunya.

Vallès ha afirmat que “en cas de tirar endavant aquesta proposta del Govern del PP es tancarien les seus judicials de totes les comarques, tret de la ciutat de Tarragona, ja que el projecte de llei diu que els serveis de l’Administració de justícia estaran ubicats tan sols a les capitals de província, segons es deriva de l’articulat de la llei i dels annexos territorials que contempla.”

“L’agrupació o supressió de partits judicials anirà en detriment d’un servei públic tan essencial per a la ciutadania com l’accés a la justícia. En aquest sentit, augmentar la distància entre els ciutadans i els jutjats suposa, a més, una injustícia per als veïns de comarques demogràficament poc poblades, com el Priorat o la Conca de Barberà. En cas de tirar endavant aquesta proposta aquests ciutadans haurien de desplaçar-se 60 quilometres o més per poder accedir a la xarxa bàsica del nostre sistema de justícia. Per tot plegat, els socialistes ens oposem a aquesta supressió de partits judicials.”

El diputat socialista ha manifestat l’oposició frontal del grup socialista a aquesta reforma del PP i ha reiterat la defensa del PSC d’un model públic de justícia que mantingui els partits judicials i les audiències provincials per garantir l’accés a la justícia de proximitat. Així mateix, el grup socialista defensa incrementar la ràtio de jutges per habitant per agilitzar el funcionament de l’Administració de justícia.

“La llei de demarcació judicial que prepara el PP és un error d’enormes magnituds que suposarà l’encariment de la justícia pels ciutadans i pot provocar el col·lapse de la justícia”, ha conclòs Vallès.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.pscelvendrell.org/?p=254