Arxiu mensual: March de 2013

Mar 01 2013

L’assemblea de militants del PSC del Vendrell aposta pel grup parlamentari propi al Congrés

La proposta de resolució de l’assemblea socialista també fa una clara defensa de l’estat del benestar com a eina de cohesió social i defensa dels drets socials bàsics.

L’assemblea de militants de l’agrupació socialista del Vendrell ha aprovat una resolució on demana una redefinició de les relacions amb el PSOE i aposta per configurar un grup parlamentari propi al Congrés dels Diputats ‘amb l’objectiu de defensar millor els interessos del territori al qual representem i la seva societat’ es pot llegir en la proposta.

El text també fa una encesa defensa de l’Estat del Benestar. D’aquesta manera, el socialisme vendrellenc demana que cal ‘encetar una major activitat política en l’àmbit del dret a l’habitatge, la pobresa, l’exclusió social i les necessitats alimentàries. Prestar especial atenció a la continuïtat de les prestacions a les persones en situació d’atur, la defensa de la universalitat de la sanitat i de l’educació, oposant-nos amb fermesa als atacs i a les propostes de les lleis com la impulsada pel ministre Wert per retrògrada, anticatalanista i per no fomentar la igualtat d’oportunitats’.

La proposta de resolució conté un total de 7 punts on destaca la demanda d’avançar clarament cap a un estat federal, establir una gran aliança d’esquerres per ser alternativa real de govern i incidir en la renovació i democràcia interna per fomentar el debat i la participació en la presa de decisions.

 

El Vendrell, 1 de març de 2013

Enllaç permanent a aquest article: http://www.pscelvendrell.org/?p=189