Arxiu mensual: August de 2012

Aug 06 2012

Butlletí de l’agrupació socialista del Vendrell. Amb les darreres novetats del PSC i del Grup Municipal socialista a l’Ajuntament de la vila.

La portada del butlletí del PSC del Vendrell.

A l’enllaç de sota, disposeu del butlletí complet en PDF per si el voleu descarregar.

Butlletí agrupació PSC agost-setembre 2012

Enllaç permanent a aquest article: http://www.pscelvendrell.org/?p=112

Aug 01 2012

Pere Navarro, primer secretari del PSC, presidirà el tradicional sopar de l’agrupació socialista del Vendrell a Can Corbella

Una imatge del tradicional sopar de Can Corbella.

Una imatge del tradicional sopar de Can Corbella.

Aquest divendres 3 d’agost, Pere Navarro, primer secretari del PSC i alcalde de Terrassa, serà un dels convidats al sopar que organitza el PSC del Vendrell. També hi assistirà José Montilla, expresident de la Generalitat de Catalunya.

Aquest divendres 3 d’agost es celebrarà el tradicional sopar de Can Corbella que organitza l’agrupació socialista del Vendrell.

En la trobada d’aquest any destaquen la presència de Pere Navarro, primer secretari del PSC i alcalde de Terrassa, i de José Montilla, expresident de la Generalitat de Catalunya.

El sopar que s’iniciarà a les 21:00 hores comptarà amb els parlaments d’Isidre Aymerich, Primer Secretari del PSC del Vendrell; Martí Carnicer, primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament del Vendrell; Dolors Carreras, cap de l’Executiva Comarcal del PSC al Baix Penedès; Xavier Sabaté, diputat al Parlament de Catalunya, i Pere Navarro, Primer Secretari del PSC.

També assistiran altres càrrecs institucionals del PSC de la demarcació de Tarragona com el diputat al Congrés, Joan Ruiz o la senadora Txus Sequera.

Pel que fa als socialistes vendrellencs hi seran presents, entre d’altres, els regidors de l’Ajuntament Laia Gomis, Kenneth Martínez i Eva Moreno.

A nivell de comarca del Baix Penedès cal destacar la presència d’ Imma Costa, alcaldessa del Montmell i Joan Sans, alcalde de l’Arboç. També hi assistiran els diputats socialistes a la Diputació de Tarragona Josep Masdeu, Toni Brull i Montse Roca.

En total, prop de 200 persones, entre militants i simpatitzants del PSC participaran d’aquesta trobada que es celebrarà aquest proper divendres al Vendrell.

 

El Vendrell, 30 de juliol de 2012

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.pscelvendrell.org/?p=107